Crispy Chicken Burger
Ingredienser:
1000g. hakket kyllingekød
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 tsk. aromat
1 ts. løgpulver
Panering:
5-6 dl. cornflakes
1,5 dl. mel
1 æg
½ dl. mælk
Frengangsmåde:
Kom kyllingekødet i en skål, og det rør det lidt. Kom krydderiene i, og rør igen. Form kødet til bøffer, stabel dem ved hjælp af mellemlægspapir.
Knus cornflakes, kom dem i en pose, og knus med en kagerulle el. lign.
Kom med i den første skål, mælk og æg i den anden og cornflakes i den sidste, paner så bøfferne, først i mel, så æg og mælk og til sidst i cornflakes.
Kom smags neutralt olie i en pande, til det dækker bunden, og varm det godt op, dog ikke alt for meget.
Steg bøfferne, ca. 6 min. på hver side, og server med agurk, salat, tomat og valgfri dressing, velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar