5-6 pers.
Ingredienser:
800 g. oksekød
1 mild chili
2 fede hvidløg
ca. 2 spsk. jomfru olivenolie
1 pose frost blanding wok grøntsager
ca. 2 spsk jomfru olivenolie
1 pk. nudler (med 4 stk)
2 grøntsags bouillon terninger
Tilsmagning:
Fiskesovs
Østerssovs
Soya
Fremgangsmåde:
Start med at varme panden til meget høje grader, og svits hvidløg og chili. Kom kødet i panden og brun det af, det skal bare brunes af og ikke være helt gennemstegt, da det bliver stegt med igen senere. Tag det af varmen og kom de i en skål.
Skyl panden med vand og tør den af med køkkenrulle.
Sæt vand over og koge til nudlerne med de to bouillon terninger i. når vandet koger kommes nudlerne i, de må gerne være lidt al dente da de skal med i panden senere. Si vandet fra, og kom dem tilbage i gryden så de holder sig varme.
Varm panden op igen og varm olien op. Kom grøntsagerne i og svits dem ved høje grader, kom herefter nudlerne i og bland grøntsager og nudler godt sammen. Kom nu kødet i igen, og smag til med fiskesovs, østerssovs og soya, jeg fortrækker selv fiskesovs som det salte alternativ.
Jeg servere det gerne på bordet med forskellige sovser som: Fiskesovs, østerssovs, soya, sød chili sovs og stærk chilisovs, så der er noget for en hver smag.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar