Ved godt at det måske ikke verdens med appetitlige billede ;)
1 hel kylling
Ingredienser:
ca. 2 spsk. karry
1 bundt purløg
1 æble (golden delicious el. pink lady, det skal være et "fast" æble)
6-7 spsk. creme fraiche 9%
5 spsk. mayonnaise
Gulerod, porrer og selleri
Salt og peber
Kyllingen:
Kog hele kyllingen med gulerødder, porrer og selleri, grøntsagerne skal skæres i mundrette stykker da du efterfølgende kan bruge fonden til suppe. Lad kyllingen koge i ca. 1 time.
Når kyllingen er kølet lidt af, tages kødet fra og sættes i køleskabet så den kan afkøle helt.
Når den er afkølet skæres den i små stykker.
Dressing:
Skær æblet i små stykker, ca 1 cm x 2 mm.
Bland creme fraiche, mayonnaise, hakket purløg og æblestykker. Krydr herefter med karry, salt og peber.
Tilsæt til sidst kyllingen og nu har du en lækker kyllingesalat!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar